Bruschete cu roşii şi mozzarella

Ingrediente:
5-6 felii de baghetă
2 roşii
1 căţel de usturoi
2 fire de busuioc proaspăt
3 linguri cu ulei de măsline
25 g mozzarella

Fileu de vită cu sos cremos de ciuperci

Ingrediente:
600 g fileu de vită
Ulei vegetal
Sare, piper negru
Pentru sos:
300 g gălbiori (bureţi galbeni) şi şampinioni

Chec fin cu vişină

Ingrediente:
4 ouă
200 g zahăr
150 g făină
200 g unt
1 linguriţă praf de copt
1 pacheţel de zahăr vanilat

Salată caldă cu ficat de pui

Reţetă pentru 4 porţii.
Ingrediente:
500 g ficat de pui
250 g roşii cherry proaspete
100 g salată rucola
100 g salată „ iceberg”
1 lingură de miere naturală

Supă-cremă cu broccoli şi spanac

Timp de preparare: 30 de minute. Reţetă pentru 4 porţii.
Ingrediente:
75 g – rădăcină de ţelină
300 g – spanac
300 g – broccoli
1 ceapă
2 cartofi